Visul Imaginatiei

as dori sa aduc in atentia onoratului public cititor un magazin, mai bine zis un lant de magazine, din minunatul oras ardelenesc, Cluj-Napoca. nu multi sunt cei care cunosc magazinul (din vedere) si mai putini i-au trecut pragul.
este un magazin deosebit, situat in mai multe cartiere a orasului mai sus aminitit. cel din cartierul Grigorescu, de altfel singura filiala familiara mie, beneficiaza si de o vitrina pe masura, pe care sunt "postate" diferite postere care fac reclama conceptului magazinului. reclame imbietoare care te invita intri si sa cumperi.
intr-o simpatica fantezie/ acces de ras nebun la un latte in Flowers in Cluj am pus bazele unui proiect de branduit (impreuna cu octi) pentru dinstinsa retea de magazine: musai muzica dark, vanzatoare tipator imbracate in culori neon si cu tencuiala de fard pe fata (roz si verde) , iar in interiorul magazinului prezentari de moda, cu hainele din magazin. au fost niste idei savuroase, de moment, pe unele nici macar nu le mai retin.
cu mare tristete am constatat sambata trecuta ca s-a inchis magazinul din Grigorescu, promit insa un later edit in memoriam, cu poze facute de mine in persoana!
dragii mei prieteni din cluj, vreau sa va rog pe aceasta cale sa mergeti in magazinul din zorilor, sa luati niste prieteni cu voi si sa faceti vanzare. dragii mei prieteni din alte orase, daca sunteti in trecere prin Cluj, dati o tura prin cartierul zorilor, daca nu gasiti magazinul intrebati niste studenti pe strada, precis stiu sa va indrume.
se numeste "Visul Imaginatiei" si este un second hand (secănd, cum se zice la cluj)!!

Later Edit: este unu si in cartierul Vlaicu din Arad!

3 comentarii:

  1. Anonymous said...

    Am găsit un magazin similar în Giurgiu. Se întinde încet-încet în toată ţara.  

  2. natalia said...

    da si eu cred ca devine un brand  

  3. Anonymous said...

    "Visul.." este deja un lant de magazine, sunt magazine de genul in Giurgiu, Tg. Jiu, Bucuresti, Cluj (desigur :D, mai este unul si pe Traian, cum mergi spre sectia de politie 1, sau un tattoo parlor), Hunedoara, Deva....google it si o sa gasiti localitati unde mai sunt magazine "Visul..". functioneaza pe principiul 1-2 zile pret intreg, 1-2 zile reducere 50% si 1-2 zile toate la 1, 2, 3 RON...genial, nu?