biropatii sunt si ei oameni

lucrez intr-un/la un birou. cand imi termin munca merg acasa. de obicei nu am mari planuri pentru "dupa munca", mai merg cu radu la un film, mai iesim la un ceai/ cafea/ bere. mai mergem la plimbare in aer liber/ hypermarket. uneori mai stau dupa program la birou atunci nu mai merg niciunde dupa serviciu.
daca bei multa cafea, te dor ochii de la monitor chiar daca porti ochelari de vedere, daca te doare spatele de la "stat jos, pe scaun", daca ti-e somn pe tot parcursul celor 8 ore de munca, daca abia apuci sa mananci ceva produs de patiserie ca n-ai vreme de mancare calda si pauza de masa, daca te doare stomacu permanent, daca toata saptamana astepti vinerea, si sambata te ingrozesti ca vine o alta saptamana... atunci esti un BIROPAT.
biropatii sunt si ei oameni, in general poarta ochelari cu rama neagra, haine in culori pamantii, paltoane si genti negre. le place muzica cu subtext, cafeaua si pantofii cat mai comozi. biropatii au intotdeauna minim doua pachete de batiste de hartie la ei si crema de maini. acesoriul lor preferat este suportul din metal pentru carti de vizita. au mersul grabit, intotdeauna asculta muzica pe drum si incearca sa retina ce gandesc ca sa posteze dupa aceea pe blog.
ma cheama natalia, sunt un biropat!

1 comentarii:

  1. jenn said...

    Exista viata dupa munca? In afara de vizita la mall/hypermarket/aprozarul de la colt? Dar totusi, is this IT?? Noi astia, care acum incercam sa ne gasim un drum in viata, sa ne obisnuim ca si "adultii" pot fi amuzanti sau ca si ei asculta muzica sau ca aceleasi lucruri care sunt dezbatute de noi, sunt dezbatute si de ei, doar cu alte cuvinte, incercatm totusi sa ramanem agatati de farama de amintiri ramase din "tinereturi", pe cand eram "liberi" sa chiulim de la cate un curs nu tocmai interesant, sau sa stam treji mai tarziu de ora 12 noaptea intr-o miercuri seara. In orice caz, daca asa o sa fie urmatorii 30 de ani... am pus-o!!!