dupa cum se pare suntem intoxicati de emisiunile cu copii talentati si foarte saraci. in final primesc dintr-o parte sau alta ajutor, ceea ce e de laudat, doar ca acestia care apar la televizor sunt doar o mica parte din cei a caror copilarie se desfasoara in frig, mizerie, violenta.. plus ca trebuie sa ai niscaiva talent sa ajungi la vreo televiziune. daca mai ai ghinionul sa fii un "copil obisnuit" va trebui sa alegi altceva pentru a duce o viata mai buna.
in anul 2008 unii traiesc fara curent electric in romania!
pentru a primi cateva sute de euro (in caz fericit cateva mii) sunt nevoiti sa-si expuna drama pe micul ecran. sunt obligati sa arate publicului cum le arata casele, ce boli au parintii si bunici, prin ce drame au trecut, ce accidente cumplite au avut. daca nu ne-ar arata nu le-ar da nimeni bani. drama lor aduce rating. ratingul aduce mila. mila aduce bani. bani aduc o viata mai buna, macar pentru un timp.

1 comentarii:

  1. Ana St. said...

    mereu m-am gandit la cei care nu au unde sa se duca,la cei care nu au casa...chiar ast-seara am vazut un copilash dormind la o scara prin centru :(