big brother is watching you

ieri a fost freaky joi.

1. mi-am dat seama ca de doua zile nu putea nimeni sa ma sune, Orange is watching me
2. brusc mi-a murit ipodu, a cedat psihic si nu s-a mai pornit

eu nu prea am noroc la electronice, laptopul e in coma profunda, asta stiti deja.
ieri ma suna tata sa ma intrebe daca am patit ceva intrucat de cate ori ma suna i se zicea:
-abonatul orange nu poate fi contactat!
mai multe mesaje pe care le-am trimis n-au ajuns la sursa si nici n-am primit niciun mesaj. ca un client respectabil dau telefon la serviciu' clienti. imi raspunde o domshoara pe nume laura, care ma informeaza ca din cauza summitului a fost interceptat semnalul orange si multi abonati n-au mai putut fi contactati. ma sfatuieste sa schimb reteaua in "de exemplu vodafone" si dupa aceea in orange. la final ma intreaba cu aceeasi naturalete trainuita daca ma mai poate ajuta si cu altceva. ideea e ca sunt de multi ani abonatul firmei portocalii dar de cand am aflat ca au introdus un sistem de urmarirea angajatilor m-am cam ingrozit. oricum ni se asculta telefoanele mobile la modu ca se intercepteaza convorbiri in cazul unor cuvinte cheie, dar tracking systemu mi se pare exagerat. probabil ca sa poate urmari angajatorul de cate ori mergi la baie si cate minute pe zi stai la pauza de tigara.
a doua nenorocire pe ziua de ieri s-a produs pe drumul de la piata spre casa, cand ipodul s-a inchis dintr-o data, si inchis a fost! de dimineata insa a pornit din nou miraculos. o minune! macar atat! cred ca apple-ului nu-i plac pietele din timisoara!!

2 comentarii:

  1. jenn said...

    Condoleante pentru laptop! Dar totusi, ar fi vremea sa il reanimezi!! Si sper sa mai fie sanse pentru ipodu tau! Cat despretracking system-ul celor de la orange, afla ca si romtelecom-ul poate sa asculte convorbiri cand vor muschii lor!  

  2. Anna said...

    Multa lume a avut probleme cu telefoanele