dupa cum povesteam unor prietene bune imi place mult sa merg la cinematograf. foarte mult. in principiu se nimereste un film sa-mi placa la multiplex, daca nu merg la un film care ii place lui radu (aproape as fi zis, pardon scris!, la radu in dulcele grai timisorean). am fost aproape in fiecare saptamana a anului curent la minim un film.

ultimul vazut e "comedioara" cu ashton kutcher si cameron diaz. recomand bomboane fondante musai roz sau mov si una sau doua beri redd's. e un film la care mergi "sa te razi" la modu' activ, tipic american, cu ei frumosi si intelegenti, cu prieteni cei mai buni mai putin frumosi si inteligenti (chei, burtosi, "cocalari" dar simpatici). se termina in stil trubaduresc "decat sa fac ceva ce nu-mi place mai bine nu fac nimic"- pentru fanii genului. Hallo Licht!

ps: in fata noastra statea o "tanti spre babuta" echipata cu doua plase din material de canapea care "tare s-a mai ras". probabil i-a placut putin de ashton, stiind ca lui ii plac femeile "mai coapte".


0 comentarii: